BILIARD ARTISTIC | Gabi Vişoiu, campion mondial

În decurs de numai trei săptămâni, jucătorul de biliard artistic cu origini muscelene, Gabriel Vişoiu, a participat la două concursuri individuale, ambele pe bază de invitatie.
Primul dintre ele a fost ESPN Trick Shot Magic ce s-a desfăşurat în Statele Unite la Antlantic City, un concurs asemănător cu “turneul campionilor” în tenis. Acolo au fost prezenţi cei mai buni 4 jucători din lume, iar românul a câştigat pentru prima oară acest titlu, după ce a trecut mai întâi de numărul 3 mondial, Jamey Gray şi apoi de Andy Segal, nr. 1 mondial în biliardul artistic.

Al doilea concurs a fost Campionatul Mondial de Trick Shot în Montreal, Canada. Au fost prezenţi 12 magicieni ai tacului de biliard, s-a jucat mai întâi în faza grupelor şi apoi eliminatoriu. Gabi Vişoiu a avut un parcurs fără greşeală, ajungând, astfel, în finala turneului fără să piardă vreun joc! În meciul pentru titlul mondial l-a întâlnit din nou pe americanul Andy Segal, numărul 1 mondial, în faţa căruia s-a impus încă o dată şi a devenit, astfel, campion mondial.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *