BILIARD | CUPA CAMPIONILOR și CUPA FIRST CLUB s-au desfășurat sâmbătă, la Câmpulung

Sâmbătă în First Club din Câmpulung s-au desfășurat două competiții de biliard. Prima, CUPA CAMPIONILOR, a fost în proba pe echipe și s-a jucat între First Club Câmpulung și Sports Bar Sereno din București, întâlnire încheiată, surprinzător, cu victoria muscelenilor, scor 3-2. Punctele învingătorilor au fost obținute de Alexandru Cotescu, Mihai Lică și Lucian Tudor, iar din lot au mai făcut parte Răzvan Neguleț și Cătălin Baraitaru.

Al doilea concurs al zilei, CUPA FIRST CLUB la bila 8, s-a jucat la individual, în competiție fiind înscriși 19 jucători, repartizați în primă fază, în 4 grupe. S-a intrat apoi pe tabloul de 8, s-au jucat semifinalele, după care concursul a ajuns în faza finală, acolo unde s-au întâlnit bucureștenii Ionuț Munteanu și Marian Toader (foto dreapta)Toader a continuat în stil de mare campion și s-a impus într-o manieră categorică: 9-1.
La festivitatea de premiere s-au acordat diplome, trofee, plachete, dar și premii în bani pentru ocupanții podiumului la individual.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *