EXCLUSIV | Echipajul de bob 4 persoane al României format doar din sportivi de la CS Muscel Câmpulung

Situație inedită, dar în același timp deosebită pentru Clubul Sportiv Muscel Câmpulung! Patru sportivi de la Câmpulung, Mihai Tentea, Fabian Purcea, Raul Dobre, Alexandru Bugheanu şi alături de ei antrenorul Iulian Păcioianu, au format lotul naţional de bob al României care a participat la Cupa Europei, competiţie oficială de bob pe gheaţă prinsă în calendarul Federaţiei Internaţionale şi desfăşurată între 13 şi 15 ianuarie la St.Moritz în Elveţia. Se întâmplă foarte rar ca sportivii unui singur club să formeze şi să reprezinte naţionala ţării lor într-o competiţie oficială, indiferent de sport!
Este ca şi cum naţionala de fotbal a României ar fi avut numai cu jucători de la Steaua; ca şi cum naţionala feminină de handbal a României ar fi avut pe teren doar jucătoare de la Oltchim Rm.Vâlcea (în vremurile bune); este ca şi cum Selecţionata României de Atletism ar merge la o competiţie oficială cu sportivi de la un singur club; şi exemplele pot continua!
Revenind la bob şi privind rezultatele obținute de musceleni pe pârtia de la St.Moritz, să spunem că echipajul de bob 2 persoane (Mihai Tentea / Raul Dobre) s-a clasat pe locul 19 din 25 de echipaje participante, iar cel de patru persoane (Tentea, Purcea, Dobre, Bugheanu) a ocupat vineri locul 14 şi sâmbătă locul 15 din 20 de echipaje.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *