BOB | Sportivii de la CS Muscel Câmpulung, din nou, pe gheață, în TOP 10

Rezultat important obținut de echipajul de bob două persoane al României, format din doi sportivi legitimați la Clubul Sportiv Muscel Câmpulung și pregătiți de antrenorul Iulian Păcioianu. Chiar de ziua națională a României, Mihai Tentea (foto dreapta) și Ciprian Daroczi au luat start la Konigssee, în Germania, la etapa de Cupa Europei și cu timpul înregistrat, 1:40:58, s-au clasat pe locul 9 din 33 de echipaje! Este, așa cum spuneam, un rezultat notabil, dacă ținem cont de faptul că înaintea lor s-au clasat 3 echipaje din Germania, două din Austria și alte teri din țări cu tradiție în acest sport! 
Echipajul României de bob 4 persoane, condus de Mihai Tentea, a făcut duminică un salt spectaculos în clasament, după ce sâmbătă a încheiat etapa de Cupa Europei doar pe locul 23! Românii s-au clasat ieri pe locul 16, iar alături de Tentea, din echipaj au mai făcut parte Florin Coman, Raul Dobre și Ciprian Daroczi, ultimii doi legitimați și ei la CS Muscel Câmpulung.
Concursurile de bob și skeleton pe gheță, la care participă sportivii legitimați la CS Muscel Câmpulung, sunt în această perioadă în plină desfășurare. Următoarele sunt programate între 8 și 10 decembrie tot în Germania, la Winterberg, etape de Cupa Mondială.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *