BOB | Tentea și Daroczi, dublu campioni europeni la U23

Echipajul de bob 2 persoane al Romaniei, format din sportivii legitimati la CS Muscel Câmpulung, Mihai Tentea și Ciprian Daroczi, a luat în această după-amiază start în etapa cu numărul 8 a Cupei Europei, ultima din seria de calificare la Jocurile Olimpice de Iarnă, etapă ce s-a desfășurat la Winterberg, în Germania. După locul 3 ocupat în Franța și locul 4 în Austria, muscelenii s-au clasat și astăzi în prima parte a clasamentului, ocupând la final locul 5, cu timpul înregistrat: 1:51:98, iar rezultatul obținut vine să confirme prezența la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice!

Pe treapta I a podiumului de premiere

Mai mult decât atât, echipajul muscelean a devenit Campion European la Tineret (U23), rezultat important pentru sportul muscelean la început de 2018 și în mod special pentru tinerii sportivi de la CS Muscel Câmpulung. Originari din comuna Mărăcineni, elevii antrenorului Iulian Păcioianu au fost premiați în această după-amiază pe podiumul amenajat chiar la baza sportivă de la Winterberg.

Aur și pentru echipajul de bob 4 persoane

Duminică după-amiază și echipajul de bob 4 persoane al României, în componența Mihai Tentea, Florin Coman, Ciprian Daroczi, Raul Dobre și rezervă Alexandru Bugheanu, a câștigat titlul european la U23, devansând în clasament, printre altele, echipajul Rusiei!  Cu excepția lui Florinel Coman, sportiv legitimat la Olimpia București, toți ceilalți componenți al lotului sunt sportivi legitimați la CS Muscel Câmpulung. Antrenor sunt Iulian Păcioianu și Dan Scurtu.
VIDEO: MUSCEL TV

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *