DG Muscelul Câmpulung a început seria meciurilor de pregătire cu adversari din ligă superioară

După ce sâmbătă a jucat cu Dacia Mioveni, Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung a jucat miercuri după-amiază, la Curtea de Argeş, împotriva celei de-a doua echipe argeşene care va evolua la nivelul Ligii a II-a: FC Academica Argeş, cea care a fost la un “TAS” (am putea spune) de Liga I, însă locul i-a fost luat în cele din urmă de Rapid Bucureşti!
Forţa adversarului a fost dată şi prin numele de pe teren: îi amintim doar pe Stelian Stancu (fost jucător la Sportul Studenţesc, Steaua sau Poli Timişoara) şi pe Bogdan Pătraşcu (fost jucător la Sportul studenţesc, Dinamo sau Piacenza), jucători care au evoluat încă din primul minut. Academica a reuşit să se impună (3-1), însă nu chiar atât de uşor cum o arată scorul! S-a jucat mai mult între cele două careuri, iar fazele de poartă au lipsit cu desăvârşire în prima repriză. Singurul gol al primelor 45 de minute a fost marcat de atacantul Szabo cu un şut de la 7-8 metri.
În repriza secundă antrenorii Marius Baciu şi Alecsandru Popovici au schimbat radical echipele, iar muscelenii chiar şi echipamentul! Rezervele formaţiei piteştene s-au arătat mai inspirate în joc, mai tehnice, drept urmare au controlat şi jocul. Au punctat pentru 2-0 prin Tătar (în minutul 58); iar muscelenii au replicat prin Toader care a înscris pentru 2-1. Academica a închis meciul în minutul 83 prin reuşita de 3-1 a lui Venţer – acesta fiind şi cel mai frumos gol al jocului, după un şut bine plasat de la peste 22 de metri:
Pentru acest joc, cuplul de antrenori Popovici – Tică a folosit acelaşi “11” ca şi în meciul cu Dacia Mioveni: Ene – Andrei, Dulgheru, Vaciu, Băduleanu – Mihăilescu, Mălăncioiu – Anghelina, Jenaru, Heroiu – Mazarache. Pe parcursul jocului au evoluat toţi jucătorii avuţi la dispoziţie.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *