L3S4 | CS PĂULEȘTI – ARO CÂMPULUNG 1-2 (1-0)

Au marcat: Nini Popescu (15) / Mario Durdun (53), Andrei Neicu (74)
Eliminați: Vasile (84) / Măzărache (90+3)

Sâmbătă după-amiază, în meci contând pentru etapa a IV-a în Seria 4 din Liga 3, ARO Câmpulung a jucat în deplasarea la ocupanta ultimului loc în clasament, CS Păulești. Meciul nu a început deloc bine pentru echipa noastră, care s-a văzut condusă încă din startul partidei, după golul marcat de fostul jucător de la FC Argeș și Petrolul Ploiești, Nini Popescu.

1-0 pentru CS Păulești, din minutul 15, 1-0 avea să fie și scorul pauzei, însă în partea a doua, jocul echipei noastre s-a schimbat, iar în minutul 53 Mario Durdun a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj cu o execuție de efect, un gol superb surprins de colegii noștri de la Prahova Sport. ARO Câmpulung a rămas la cârma jocului, iar în minutul 74 a marcat din nou, spre bucuria membrilor galeriei ”Longo Campo”, prezenți la joc! În urma unei lovituri libere de pe partea dreaptă, Andrei Neicu a marcat din centrul careului cu o lovitură de cap, aducând pentru prima dată echipa noastră în avantaj: 2-1!

Până la final ar mai fi de amintit cele două cartonașe roșii, câte unul în fiecare tabără! Vasile, căpitanul gazdelor, al doilea galben pentru un fault (min.84) și Simon Măzărache (în minutele de prelungire), care a oprit o acțiune periculoasă de atac a gazdelor. A fost al doilea ”galben” și implicit roșu.
Tabela de marcaj nu s-a mai modificat, iar CS Păulești – ARO Câmpulung s-a încheiat 1-2!

Rezultatele etapei a IV-a:
CS Păulești – ARO Câmpulung 1-2
FC Pucioasa – CS Blejoi 1-2
CS Dinamo – CSO Plopeni 2-0
Flacăra Moreni – Dunărea Giurgiu 2-4 și
Tricolorul Breaza – SC Popești Leordeni 3-3.
Lider rămâne Dinamo București, 10 puncte, iar ARO Câmpulung este pe locul 4, cu 7 puncte, după două victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere. A marcat 6 goluri, a primit 3 primite. Etapa următoare, echipa noastră va reveni pe ”Municipal”, în fața propriilor spectatori, urmând să întâlnească pe Flacăra Moreni.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *