CUPA ROMÂNIEI | Andreea Clapa şi Cristian Pletea au ridicat trofeele

Vineri dimineaţa a început la Câmpulung, în sala de sport de la Colegiul Pedagogic “Carol I”, Cupa României la tenis de masă, competiţie pentru Juniori I. CS Pristavu Câmpulung a avut în competiţie 7 sportivi. După faza grupelor de calificare, 5 dintre aceştia au intrat pe tabloul principal, iar doi au ajuns în semifinale, fază în care Cristian Chiriţa a câştigat 4-0 cu Andrei Flămând, iar Florin Spelbuş a cedat 0-4 în faţa lui Cristian Pletea, astfel că, finală masculină s-a jucat între Cristian Chiriţa şi Cristian Pletea.

S-a impus Pletea (scor 4-1) şi astfel, musceleanul a ocupat locul al doilea pe podiumul de premiere. Pe locul al treilea a fost un alt jucător de la Câmpulung, Florin Spelbuş, cel care a obţinut medalia de bronz.
Finala fetelor a fost mult mai spectaculoasă. S-au întâlnit Adina Diaconu de la Slatina şi bistriţeanca Andreea Clapa. Diaconu a avut 2-0 la seturi, dar a pierdut inexplicabil, 2-4! Cea care a ridicat trofeul deasupra capului a fost în cele din urmă Andreea Clapa. (foto: Manuela Ionaşcu)
pletea
PODIUM, masculin
1 Pletea Cristian – LPS Nicolae Rotaru Constanta
2 Chirita Cristian – CS Pristavu Campulung
3 Spelbus Florin – CS Pristavu Campulung
3 Flamand Andrei – CSM Bistrita
clapa
PODIUM, feminin
1 Clapa Andreea – CSM Bistrita
2 Diaconu Adina – LPS Slatina
3 Plaian Tania – LPS Bistrita
3 Hudusan Andreea – LPS Slatina

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *