CS Pristavu Câmpulung merge în finala Superligii

Duminica, 10 mai, în sala de sport a Liceului „Liviu Rebreanu” din Mioveni s-a disputat returul semifinalei Superligii masculine la tenis de masă între echipa locală, CS Mioveni şi CS Pristavu Câmpulung. Muscelenii s-au prezentat în formula consacrată, cu Alin Spelbuş, Alexandru Manole şi Gabriel Poştoacă la masa de joc şi Mădălin Ionaşcu – antrenor. După victoria clară din manşa tur (scor 5-2), muscelenii aveau acum nevoie să câştige numai 3 meciuri ale acestei partide pentru a-şi îndeplini obiectivul!
Debutul a fost net favorabil gazdelor, 2-0 după primele două întâlniri şi 2-0 la seturi în meciul al treilea, cel dintre Gabriel Poştoacă şi Ionuţ Seni. „Dator” însă încă din manşa tur, când a pierdut ambele întâlniri, Găbiţă a revenit spectaculos în joc, a întors dramatic (3-2) şi a adus primul punct echipei noastre! 2-1 pentru CS Mioveni şi semifinala se juca, oricare dintre echipe putea face pasul spre marea finală!!

Revenit la masa de joc, Alin Spelbuş a început slab, dar la rândul său a revenit în faţa lui Alex Petrescu, a câştigat (scor 3-2) şi a restabilit egalitatea: CS Mioveni – CS Pristavu 2-2. Meciul următor i-a adus faţă în faţă pe Alex Manole şi pe Ionuţ Seni, cu jucătorul gazdelor favorit al întâlnirii, numai că Alex a avut o prestatţie foarte bună, a repetat scorul colegilor săi (3-2) şi a adus echipei punctul de care avea nevoie: 3-2 la general! Din acel moment meciul, practic, se încheiase! Îndiferent de deznodământ, învingătoarea era deja stabilită: CS Pristavu Câmpulung, echipă care avea în cele din urmă să se impună şi la final!
     CS MIOVENI – CS PRISTAVU 4-5
Alexandru Petrescu – Alexandru Manole 3-2
Alexandru Cazacu – Alin Spelbuş 3-1
Ionut Seni – Gabriel Poştoacă 2-3
Alexandru Petrescu – Alin Spelbuş 2-3
Ionut Seni – Alexandru Manole 2-3
Alexandru Cazacu – Gabriel Poştoacă 3-0
Ionut Seni – Alin Spelbuş 1-3
Alexandru Petrescu – Gabriel Poştoacă 3-2
Alexandru Cazacu – Alexandru Manole 1-3


About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *