CJ NORD | Două meciuri de la ”județ” s-au jucat la Câmpulung, în orașul unde nu mai există nicio echipă de fotbal la nivel de seniori

Moment inedit duminică dimineața la Câmpulung! Într-un oraș în care fotbalul la nivel de seniori nu există, pe cele două terenuri din oraș s-a jucat simultan! Ineditul constă tocmai în faptul că, după foarte mulți ani, s-a jucat fotbal în același timp, pe cele două stadioane! Trist este, însă, faptul că într-un oraș reprezentativ pentru fotbalul la nivelul Diviziei B, unde cândva evolua chiar Dudu Georgescu, acum se joacă fotbal la nivel de Liga a V-a, cu AS Lerești și CS Rucăr gazde, iar Câmpulung nu mai există pe harta fotbalistică!

Pe ”Terenul 1” s-a jucat duminică de la ora 11.00, meciul dintre AS Lerești și AS Schitu Golești, contând pentru etapa a III-a a Campionatului Județean – Seria Nord. Stadionul formației din Lerești a intrat într-un amplu proces de modernizare astfel că, pentru o perioadă, echipa pregătită de Bogdan Dascălu își va desfășura meciurile de pe teren propriu, la Câmpulung.

De la aceeași oară, pe ”Terenul 2” s-a jucat meciul dintre CS Rucăr și AS Cetățeni. Ca urmare a faptului că pe stadionul din comuna Rucăr s-au organizat duminică manifestările prilejuite de Ziua comunei, conducerea echipei a luat hotărârea să joace la Câmpulung această partidă.

Etapa a III-a a Campionatului Județean – Seria Nord a fost una favorabilă oaspeților, care au obținut trei victorii și un rezultat de egalitate. În alte două partide s-au impus gazdele. Vă prezentăm rezultatele înregistrate:
AS Lerești – AS Schitu Golești 2-5
Flavius Cataramă (14, 20)  / Sorinel Istrate (6, 82, 94) și Andrei Ivan (7, 59)
CS Rucăr – AS Cetățeni 1-1

Marian Ciorciovel (70) / Loris Lică (65)
Partizanul Vlădești – Cimentul VMP 1-2

Marian Boanță (30) / Costi david (4), Florin Cârstea (80)
Vulturii Vulturești – Flacăra Boteni 3-1

Mădălin Heroiu (61), George Boșneag (67), Alexandru Gheorghe (86) / MIhai Petrea (90+1)
AS Godeni – Unirea Bughea de Jos 5-1

Andrei Ceaușu (8), Romică Savu (70), Mădălin Burtan (80, 83, 88) / Florin Constantin (15)
Petrolul Hârtiești – AS Dragoslavele 0-1
Adrian Ungureanu (20)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *