Câmpulungeanul Ionuţ Butoi a fost legitimat la CSA Steaua Bucureşti

Au luptat sub tricolor, iar de acum vor lupta și sub culorile roş-albastre ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti! Cinci militari răniți în teatrele de operații, printre care şi câmpulungeanul Ionuţ Butoi, sunt de astăzi sportivii clubului militar. În cadrul unui eveniment festiv, aceştia au primit echipamentul şi legitimațiile de sportivi, iar la rândul lor şi-au propus deja primul obiectiv: îmbogățirea palmaresului Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.
ionut butoi2   Totodată, sportivii și-au propus să participe anul viitor la Jocurile Olimpice ”Invictus” – o competiţie internaţională, patronată de Fundaţia Regală a Ducelui şi Ducesei de Cambridge, a Prinţului Harry şi a Ministerului Apărării din Marea Britanie, dedicată celor răniți în teatrele de operații.  Ionuț se va antrena pentru înot și tir.

Făcând parte din Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, Ionuţ Butoi a plecat în anul 2008 într-o misiune în Afganistan, însă pe 31 august, a fost grav rănit în timpul unei misiuni de patrulare pe Autostrada A1 spre Kabul. A scăpat cu viaţă, însă a rămas imobilizat în căruciorul cu rotile.

foto: facebook /csa steaua bucuresti

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *