Câmpulungeanul din lotul echipei naționale de volei masculin a României, Gabriel CHERBELEAȚĂ, a fost astăzi în studioul Muscel FM

Echipa naţională masculină de volei a României şi-a asigurat calificarea la turneul final al Campionatului European, după o pauză de 23 de ani! Tricolorii au dispus duminică seara de Finlanda, scor 3-1, asigurându-și, astfel, primul loc în Grupa A, loc ce duce direct la turneul final. Musceleanul Gabriel Cherbeleață, component al lotului național încă din 2013, a început titular această partida și a avut o evoluție foarte bună, ca dealtfel toți jucătorii pregătiți de Dănuț Pascu și Ovidiu Macarie.
Pentru mai puțin de 24 de ore, Cherbeleață a fost acasă, la Câmpulung, iar în această dimineață a fost prezent în studioul Muscel FM, în cadrul programului ”PreFeRadio”.

Câmpulungean la origine, acesta a început voleiul la CSS Dinicu Golescu, sub îndrumarea profesoarei Ecaterina Tănase. De la Câmpulung a plecat spre voleiul mare, în sportul de performanță, ajungând în Divizia A1 mai întâi la Cluj Napoca, iar în scurt timp a fost selecționat și la naționala României.
FOTO: Ionuț GREERE (Sportul Doljean)

În prezent este component al echipei CSM București, formație la care s-a transferat în acest an, după ce în prealabil a mai trecut pe la Universitatea Cluj, Explorări Baia Mare, Volei Municipal Zalău și Steaua București. 
Gabriel Cherbeleață face parte, așadar, din lista oamenilor din Muscel ce reprezintă cu succes municipiul Câmpulung, semn că, ajutorat sau nu, sportul muscelean are resurse și suficient de multe exemple pozitive.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *