VOLEI | Echipele din Câmpulung și-au aflat adversarele și programul pentru sezonul 2018-2019

 Federația Română de Volei a stabilit seriile fazei I ale Campionatului Național pentru copii și juniori. Pentru noul sezon, municipiul Câmpulung are înscrise în competiție 4 echipe, repartizate astfel.

La Junioare, fetele lui Adrian Mihăilă de la CS Muscel Câmpulung fac parte din grupa D, alături de Juvenil Brașov, Dacia Mioveni, CSM Ploiești, CN ”Mihai Vitează” Ploiești și LPS Viitorul Pitești.
Primul meci: 7 octombrie la Câmpulung, în sala de la sport de la ”Nanu Muscel”, CS MUSCEL – LPS VIITOTL PITEȘTI


În tabăra băieților, la juniori, CSS Dinicu Golescu Câmpulung, echipă antrenată de profesorul Viorel Caramelea, va face parte din Seria B alături de alte 4 echipe, respectiv CTF Mihai I București A, Dinamo București, CN ”Mihai Viteazu” Ploiești și CTF Mihai I București B.
Primul meci: 7 octombrie la Câmpulung, în sala de la ”Dinicu Golescu”: CSS DINICU GOLESCU – CNMV PLOIEȘTI.

La cadeți, CSS Dinicu Golescu Câmpulung, echipă antrenată de Raluca Moisescu-Nedelcu, va face parte din Seria B, alături de CSM București A, Dinamo București, CTF Mihai I București, CSM București B și Academia de Volei Titanii.
Primul meci: 30 septembrie, la Câmpulung, în sala de la ”Dinicu Golescu”: CSS DINICU GOLESCU – CTF MIHAI I BUCUREȘTI.

La speranțe, se va juca la fel ca și în anii precedenți turnee. CSS Dinicu Golescu Campulung, profesor-antrenor Raluca Moisescu-Nedelcu, a fost repartizat în grupa D, alături de
CN Mircea cel Bătrân din Rm.Vâlcea, Dinamo București, CN Nicolae Titulescu din Craiova și CTF Mihai I București. Muscelenii vor juca primul turneu în deplasare la Dinamo.
Așadar 4 echipe din Câmpulung, cu un prim obiectiv stabilit: calificare în faza a doua a competiției.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *