VOLEI | CSS Dinicu Golescu Câmpulung, victorie surpinzătoare la Craiova

Surpriză plăcută în prima etapă a Campionatului Național de volei-cadeți produsă de echipa Clubului Sportiv Școlar ”Dinicu Golescu” din Câmpulung, în Seria C a Campionatului Naționa, faza I! Muscelenii, pregătiți de profesoara Raluca Moisescu Nedelcu, au jucat în deplasare la Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” Craiova, acolo unde s-au impus, scor 3-1. Pe seturi a fost 26-24, 22-25, 25-16, 25-23.

Este rezultatul muncii acestor copii și al antrenoarei, răsplătit, astfel, prin joc și mai ales prin rezultat! Este, totodată, o victorie care le dă mari speranțe tinerilor jucători musceleni, că își pot atinge un prim obiectiv propus în acest sezon, acela de a se califica în faza a II-a a competiției.
CSS Dinicu Golescu: George Bălan, Andrei Brăgărea, Theodor Bugheanu, Sebastian Nistor, Andrei Ungureanu și Andrei Colțoi. Au mai evoluat: Tudor Bădescu, Tudor Costea și Marian Pop.
   În celălalt meci al grupei, CSS Caransebeș Oțelu Roșu – CSS Blaj a fost 0-3, iar Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” Rm.Vâlcea a stat. În runda următoare, pe 20 octombrie, muscelenii vor juca pe teren propriu cu Oțelul Roșu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *