BOX | CS Muscel Câmpulung, deocamdată o singură victorie la Cupa României

Cupa României la box – juniori, se află în plină desfășurare la Câmpulung, în sala de sport de șa Școala Gimnazială ”Nanu Muscel”. În această după-amiază, în ring au urcat și trei dintre pugiliștii legitimați la CS Muscel Câmpulung, cu toții, elevi ai antrenorului Ilarie Petrescu.

Primul dintre ei, Georgian David (46 kg) a pierdut la puncte în fața lui Costinel Măzăreanu de la CSM Craiova; Valentin Roman (54 kg, foto dreapta) a dispus spectaculos de Ali Ercan de la Farul Constanța, prin inferioritatea adversarului, iar Leonard Manole (+80 kg) a pierdut prin abandon încă din prima repriză, întâlnirea cu Alberto Florescu de la CSM Craiova.
Revenind la Valentin Roman, să spunem că după o primă repriză ezitantă, musceleanul a ”explodat” în cea de-a doua! A avut o serie de lovituri care l-a
obligat, practic, pe arbitru din ring să-l numere pe constănțean de 3 ori în mai puțin de 30 de secunde și să acorde, astfel, victoria musceleanului!
  Gala de joi este programată să înceapă la ora 15.00, în ring urmând să urce atât Mihai Crângaru (52 kg) – la primul său meci, cât și Valentin Roman (54 kg), în turul al doilea.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *