BOB JO (VIDEO) | Muscelenii Tentea și Daroczi, locul 18 la Jocurilor Olimpice de Iarnă

În urmă cu puțin timp s-a încheiat manșa I a concursului de bob două persoane la Jocurile Olimpice de Iarnă, competiție ce se desfășoară în această perioadă la PyeongChang în Coreea de Sud. Echipajul României, format din sportivii legitimați la CS Muscel Câmpulung, Mihai Tentea și Ciprian Darocziantrenor Iulian Păcioianu, s-a aflat pe lista de start la poziția 26. Muscelenii au făcut o primă cursă foarte bună, au avut timp sub 50 de secunde (49:69), poziționându-se după prima manșă pe locul 14 din 30 de echipaje. Au fost la 61 de sutimi în spatele celui mai rapid echipaj din prima manșă, format din letonii Melbardis și Strenga. Manșa secundă are startul programat la ora 14.40 (ora României)

Imagini preluate de pe TVR3

UPDATE (duminică, ora 15.05):
Muscelenii au încheiat și manșa secundă, cu timpul înregistrat 49:72. S-au clasat pe locul 17, iar timpul cumulat în cele două manșe, 1:39:41, îi poziționează pe locul 16 după prima zi! Luni, la ora 13.15 vor lua start în manșa a treia și trebuie să se mențină între primele 20 de echipaje pentru a putea ”alerge” în finală.

UPDATE (luni, ora 14.30):
În urmă cu puțin timp s-a încheiat și manșa a treia a probei de bob două persoane la Jocurile Olimpice de Iarnă. Muscelenii au plecat de pe locul 16, însă împingătorul Ciprian Daroczi a avut o ezitare la start care i-a costat trei locuri în clasament, încheind manșa pe locul 19! Chiar și așa, Tentea și Daroczi au prins TOP 20, ceea ce înseamnă încă un start în acest concurs, în finala competiției.

UPDATE (luni, ora 15.44):
În această după-amiază, cu începere de la ora 15.00, s-a concurat în marea finală, iar muscelenii au avut poziția a doua pe lista de start. Mihai Tentea și Ciprian Daroczi au făcut cea mai bună cursă: 49:64  clasându-se la final pe locul 18. Într-un clasament al manșei a patra (finala), timpul înregistrat de români îi poziționează pe locul 12!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *