Battocchi – cel mai rapid în prima zi la „Trofeul Câmpulung”

Armando Battocchi a dominat ziua dedicată antrenamentelor pe traseul dintre Leresti – Voina, pilotul Ferrari stabilind timpul de referinţă în toate cele trei urcări cronometrate la Trofeul Câmpulung Muscel, fiind cu aproape trei secunde mai rapid decât cel mai apropiat urmăritor, Paul Andronic – scrie site-ul autorally.ro, sub semnătura lui Adrian Diaconescu.
Lucien Hora, cel care are sanse mari să se încoroneze din nou campion naţional absolut în acest weekend, a efectuat o singură urcare, stabilind al treilea rezultat al zilei, în faţa lui Ovidiu Zaberca.
În lipsa lui Horatiu Ionescu Cristea, care a ramas la Bucuresti după o criză de sciatica, celalalt Ferrari din CNVC Dunlop a tinut capul de afiş în prima zi a Trofeului Campulung Muscel. Armando Battocchi, cel care dispută titlul de vicecampion de la „H” şi treapta a treia a podiumului general cu Paul Andronic, a avut timpi similari în toate cele trei urcări de antrenament, oprind cronometrul la 1:30.264 în cea de-a doua manăa, timp care a ramas cel mai rapid al zilei. Paul Andronic l-a urmat în fiecare din cele trei manse, însa distanta dintre cei doi a rămas constantă, de aproape 3 secunde, în timp ce Lucien Hora a stabilit al treilea timp (1:33.109) înainte de asediul de maine, care are ca scop asigurarea celui de-al şaselea titlu de campion absolut din carieră.

AICI rezultatele complete ale primei zile de competiţie, în manşele de antrenament

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *