Concurs de pronosticuri pentru CS ŞTEFĂNEŞTI – MUSCELUL CÂMPULUNG. Premiu surpriză!!!

După întâlnirile cu CS Afumaţi şi Concordia Chiajna II, CS Ştefăneşti poate fi considerat al treilea adversar puternic pe care Muscelul Câmpulung îl întâlneşte în prima parte a turului de campionat, la debutul în Liga a III-a! Deşi nu a avut o evoluţie constantă în primele 7 runde, echipa din Ştefăneşti are obiectiv stabilit ”promovarea” pentru acest sezon. Are 4 victorii, două rezultate de egalitate, dar şi o înfrângere, acumulând până în prezent 14 puncte, cu două mai mult decât echipa noastră.
Antrenorul Alecsandru Popovici nu are probleme deosebite de lot înaintea acestui joc, „Ţeţe” Toader fiind singura incertitudine înaintea fluierului de start.  Meciul CS Ştefăneşti – Muscelul Câmpulung, contând pentru etapa a 8-a a Ligii  a III-a la fotbal este programat a se disputa sâmbătă de la ora 15.00 pe stadionul “Dumitru Mătărău” din Ştefăneşti.
În avancronica partidei, colegii de la site-ul IlfovSport.ro oferă meciului pronostic “1 solist”, motivând că “echipa din Ştefăneşti, pregătită de Marin Dună, are de recuperat puncte după sincopa de la Clinceni, pentru a rămâne umăr la umăr sau chiar a le depăşi pe cele două rivale ilfovene”.

Site-ul nostru lansează un concurs de pronosticuri (scor corect) cu PREMIU SURPRIZĂ pentru întâlnirea CS Ştefăneşti – Muscelul Câmpulung. Participanţii sunt rugaţi să lase sub articol, „la comentarii”, opiniile lor în ceea ce priveşte scorul final, dar şi o adresa validă de e-mail. Pentru fiecare adresa de e-mail se va lua  în calcul UN SINGUR PRONOSTIC (primul publicat) şi nu vor mai fi luate în calcul rezultatele publicate sâmbătă după ora 15.00, odată cu fluierul de start al partidei. În cazul în care doi sau mai mulţi participanţi vor ghici scorul exact, câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi.
ATENŢIE! Vor fi luate în calcul doar pronosticurile postate AICI, pe site, nu şi cele postate pe facebook!
MULT SUCCES

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

17 Comments

  1. Bogdan - ADMIN

    George şi Andrei sunt cei doi participanţi la concursul de pronosticuri care au indicat rezultatul corect: 1-1.
    Cum facem tragerea la sorţi ca să fie cât mai transparentă? Câştigător nu poate fi decât unul singur!

    PS. Cel mai clar rezultat a fost indicat pe contul meu de facebook de Alin Cioabă: „0-0 la pauză, 1-1 la final” însă, din păcate, nu-l putem baga la tragerea la sorţi pentru că nu l-a postat şi aici! (A încercat, dar n-a putut. Îmi pare rău!)

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *