FOTBAL (VIDEO) | În 2007, Cristina Dorcioman a acordat un penalti în Liga I, apoi a revenit asupra deciziei

Meciul dintre FC Voluntari și CS U Craiova, din cadrul etapei cu numărul 25 în Liga I la fotbal a avut un moment inedit în minutul 84, când oaspeții aveau avantaj minim pe tabela de marcaj (0-1). Pe atacul celor de la Voluntari, unul dintre fundașii olteni a pasat neglijent spre propriul portar, iar de această eroare a încercat să profite Daniel Benzar. Acesta a intrat în careu, a ajuns la balon în același timp cu portarul advers, iar în urma contactul la balon între cei doi jucători, centralul Marcel Bârsan a considerată că portarul a faultat și a dictat penalti fără să ezite! După o consultare cu asistentul Mihai Marica, centralul a revenit asupra deciziei, meciul reluându-se cu o minge de arbitru! În cele din urmă, FC Voluntari – CS U Craiova s-a încheiat 0-1, rezultat stabilit încă din prima repriză.
https://youtu.be/3bT7Cvr5vkk?t=5m37s
Sursa video: DigiSport

O fază asemănătoare s-a întâmplat tot în Liga I, în urmă cu 11 ani, la meciul dintre Gloria Bistrița și UTA Arad, arbitrat de Cristina Dorcioman (Câmpulung). Era, de fapt, meciul de debut al muscelencei în prima ligă! În minutul 68, când scorul era egal (1-1), la semnalizarea asistentului, Cristina Dorcioman a acordat penalti pentru gazde, considerându-se neregulamentară intrarea portarului Mârne asupra atacantului advers, Cosmin Tilinca! În urma discuțiilor cu asistentul Ionel Popa, musceleanca a revenit asupra deciziei, meciul reluându-se, ca și la Voluntari, cu minge de arbitru!

În cele din urmă, bistrițenii s-au impus cu 2-1, iar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, a felicitat-o pe muscelenacă pentru decizia de a reveni, chiar dacă dezavantajată a fost chiar echipa sa. Pe banca tehnică a arădenilor era Marius Lăcătuș.
11 august 2007
GLORIA Bistrița – UTA Arad 2-1 (1-0)
Au marcat: Frasinescu (min. 32), Coroian (min. 74) / Edson (min.56).
Partida a fost transmisă în direct la acea vreme de Telesport

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *