ATLETISM | Andreea Panțuroiu, încă un titlu național obținut ”la pas”

Timp de două zile, marți și miercuri, pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești s-au desfășurat Campionatele Naționale de Atletism în aer liber, competiție pentru Seniori, ajunsă la ediția cu numărul 102. Pe o vreme frumoasă, pe alocuri chiar caniculară, sportivi din toate colțurile țării s-au întrecut în probele specifice, mulți dintre ei cu speranța că pot obține calificarea la ”mondialele” de la Doha sau mai ales la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.
   Revenită după o lungă perioadă, ca urmare a unei accidentări, la ”naționalele” în aer liber de la Pitești a fost prezentă și musceleanca Andreea Panțuroiu, sportivă legitimată la CSM București. Eleva profesoarei Mihaela Nicoară și-a confirmat statutul de favorită în proba de triplusalt, clasându-se detașat pe primul loc. A avut la dispoziție 6 încercări pentru un rezultat bun, dintre care trei le-a ratat. În celelalte trei, a sărit 13.28m, 13.75m și 13.86m – acesta din urmă fiind și rezultatul care i-a adus un nou titlul național.

  După concurs și interviul acordat pentru Muscel TV, Andreea a plecat însoțită de reprezentanta Agenției Naționale Anti-Doping spre vestiare, pentru a efectua ”testul substanțelor interzise”, iar la scurt timp a apărut la festivitatea de premiere, acolo unde a fost însoțită pe podium de Cristina Toma (CSM Craiova, locul 3) și Georgiana Aniței (CSM București, loc 2).
sursa foto: www.fra.ro

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *