ASTĂZI: CS PRISTAVU CÂMPULUNG – CS MIOVENI, semifinalele Superligii masculine de tenis de masă

SUPERLIGA de tenis de masă este echivalentul LIGII I la fotbal! Păstrăm proporţiile mediatizării, însă la acest nivel performanţele sunt asemănătoare: la finalul competiţiei se stabileşte CAMPIOANA NAŢIONALĂ!
Tocmai în cadrul Superligii masculine de tenis de masă, miercuri după-amiază este programată mana tur a semifinalei, meciul dintre CS Pristavu Câmpulung (foto) şi CS Mioveni. Echipa care se va califica va juca, automat, finala cu medaliile de campion pe masă, medalii de aur care, deocamdată, lipsesc din vitrinele celor două cluburi! CS Pristavu Câmpulung (în 2013) şi CS Mioveni (în 2014) au jucat în premieră finala campionatului, însă au obţinut doar medaliile de argint şi totodată titlul de vicecempioane naţionale, fiecare echipă cedând în faţa multiplei campioane TopSpin 08 Constanţa, care are în Andrei Filimon liderul incontestabil din campionatul intern.
Pentru întâlnirea de miercuri după-amiază antrenorul Mădălin Ionaşcu se va baza pe trio-ul consacrat, format din Gabriel Poştoacă, Alin Spelbuş şi Alexandru Manole, iar de partea cealaltă vor fi Andi Petrescu (antrenor/jucător), Ionuţ Seni şi Alexandru Cazacu.
Meciul este programat miercuri de la ora 16.00, va fi transmis ÎN DIRECT de Muscel TV, însă pentru a urmări adevăratul spectacol la masa de joc, sunteţi invitaţi în sala de la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” – cu acces de pe strada Theodor Aman.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *