ANDREEA PANŢUROIU, CAMPIOANĂ EUROPEANĂ! (VIDEO)

Andreea Panţuroiu a devenit în vineri după-amiază, campioană europeană la triplusalt! Este un rezultat cu adevărat mare, important pentru Andreea Panţuroiu şi pentru Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung, însă nu este unul surprinzător! Alături de profesoara Mihaela Nicoară, Andreea se pregăteşte de mult timp să câştige marile competiţii, iar acum, în Polonia, a atins un prim prag! În ultimii ani, musceleanca, originară din comuna Stoeneşti, domină triplusalt feminin din România, iar în competiţiile internaţionale are mai multe „podiumuri” sau clasări în imediata apropiere a podiumului de premiere. Dealtfel, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Andreea Panţuroiu a fost foarte aproape de a prinde finala, încă de la prima sa calificare la competiţia supremă!
Sâmbătă, la Bydgoszcz, în Polonia, la Campionatul European de Atletism pentru Tineret, Andreea se număra printre favoritele la o medalie. Joi, în calificări, şi-a câştigat grupa din care a făcut parte şi a avut al doilea rezultat al calificărilor, iar vineri după-amiază, a fost în fruntea clasamentului după prima încercare (cu 13,78); a coborât pe locul secund după cea de-a doua încercare, când una dintre adversare, Ana Peleteiro, a sărit 14.19m şi a recuperat în cea de-a patra, când musceleanca a sărit 14 metri şi 27 de cm:

A rămas până la final cel mai bun rezultat, astfel că Andreea Panţuroiu a devenit în premieră Campioană Europeană! Tot în premieră şi Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung, condus în acest moment din postura de director de profesoara Daniela Păcioianu, are în palmares un titlul european!
În ordine săriturilor, Andreea Panţuroiu a atins rând pe rând: 13,78m; 14.04m, 14.01m, 14.27m –  săritura câştigătoare, 13.91m, 14.08m.
Andreea Panţuroiu este antrenată de profesoara Mihaela Nicoară şi are dublă legitimare LPS Câmpulung – CSM Oneşti.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *