PREMIERE DJST | Andreea Panțuroiu, pentru a 5-a oară la rând… Cea mai bună sportivă din Argeș

Directia Județeană pentru Sport și Tineret Argeș a organizat ieri seară la Pitești, festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din județul nostru, luându-se în considerare numai rezultatele înregistrate de aceștia în competițiile internaționale. Sportivi, antrenori, conducători de instituții, șefii Instituției Prefectului, cu toții au luat parte la acest eveniment.

 Spre deosebire de anii trecuți, sportivii musceleni sunt tot mai puțini în topurile întocmite de DJTS. Spre exemplu, în clasamentul fetelor apar numai două sportive din zona Muscel: Denisa Dragomir, atletă legitimată la CSM Pitești și Andreea Panțuroiu (LPS Câmpulung), aceasta din urmă declarată, pentru al 5-lea an consecutiv, ca fiind Cea mai bună sportivă din județul Arges. În clasamentul băieților, Cel mai bun sportiv al anului a fost declarat Eduard Șerban – judo (CSM Pitești).
Tot în topul băieților, de la Câmpulung au fost premiați membri echipajului de bob 4 persoane de la CS Muscel, în componența: Mihai Tentea, Raul Dobre, Irinel Cojan, Alexandru Bugheanu (absenți motivat, cu toții aflându-se la competiții, peste hotare) și jucătorul de tenis de masă de la CS Pristavu Câmpulung, Florin Spelbuș.

   Ajuns la 50 de ani de activitate în slujba boxului, meritele i-au fost recunoscute și antrenorului emerit Gheorghe Vlad, iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș a avut câte o distincție și pentru structurile județene alături de a colaborat și în acest an, printre acestea numărându-se și CS Muscel Câmpulung, LPS Câmpulung, Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, CS Pristavu și Clubul Sportiv „Micul Regat”. Premiați au fost și reprezentanții presei județene, una dintre diplome ajungând la postul nostru de televiziune, singura, dealtfel, pentru presa câmpulungeană.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *