SONDAJ | Denisa Dragomir, în lupta pentru „Atleta anului 2017”

După un an excelent, atleta Denisa Dragomir are toate șansele să primească titlul de „Atleta anului 2017” – scriu colegii de la arges-sport.ro. În cadrul unui sondaj al celui mai prestigios site de running din România, 4run.ro,  musceleanca a fost deja preselectată printre cele mai bune trei atlete de către specialiști, pentru a treia ediție a „Romanian Running Awards”.
„Denisa Dragomir a avut un an fabulos. Pe lângă cursele de skyrunning unde se clasează de obicei pe primul loc, piteșteanca a excelat și în cursele de Alergare Montană, la toate nivelurile. În 2017, a ieșit campioană națională și balcanică, iar pe distanță lungă, la Campionatul Mondial, a terminat pe locul trei, medalia de bronz dublându-se după ce echipa României a ajuns și ea pe treapta a treia a podiumului”, este prezentarea făcută de cei de la 4run.ro.

Denisa se va lupta pentru titlul de „Atleta anului 2017” cu Ancuța Bobocel (campioană națională de semimaraton și câștigătoare a cursei populare Bucharest Half-Marathon 2017) și cu Claudia Bobocea (participantă la Campionatul European de sală și la Campionatul Mondial în aer liber, participantă la trei etape ale Diamond League, cea mai bună performanță fiind un loc 3 la proba de o milă de la Laussane).

În cadrul Romanian Running Awards, premiile 4run.ro, ediția a treia, se vor alege, prin voturile specialiștilor și ale publicului, cei mai buni alergători români care au participat la curse de sprint, semifond, fond, maraton, alergare montană, ultramaraton montan, ultramaraton asfalt, orientare în alergare și triatlon (9 categorii), cât și cel mai bun alergător și cea mai bună alergătoare din 2017.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *