AMICAL | Muscelul Câmpulung – Rapid Bucureşti 1-5 (1-1)

Au marcat: Mahu (min.6) / Țâră (40), I. Popa (59, 90+2),  Morar (70) și N’Koyi (79 pen)
MUSCELUL: Tănase – Leca, Ghinea, Tiţa, Băduleanu, Miloşi, I.Ion, Mahu, Burghel, Jenaru, Cl.Ionescu. Antrenor: Ov. Tică.
Au mai jucat: Ene – Turcin, Dalu, Peter, Păun, David
RAPID: Drăghia – Pleșa, Robuste, Dumitrache, N. Vasile, Raiciu, Luque, Burlacu, Tudoran, Jeslinek, Țâră. Antrenor: Dan Alexa.

Muscelul Câmpulung a disputat marţi la prânz meciul amical programat în această perioadă de pregătire, contra formaţiei Rapid Bucureşti. Meciul s-a jucat de la ora 13.00 pe “sinteticul” de la Chiajna, acolo unde muscelenii au început curajos partida şi au lăsat o impresie bună pe întreg parcursul primei reprize. Au avut primul avantaj şi au continuat să joace la fel de curajos, fiind aproape să intre cu avantaj la cabine!
     FILMUL JOCULUI

cu rapid 02   În minutul 6, Muscelul Câmpulung a deschis scorul prin Dorin Mahu, cel care l-a surprins pe Drăghia cu un şut puternic din afara careului.

cu rapid 03Cu cinci minute înaintea fluierului de final al primei reprize, atacantul Cătălin Ţâră a marcat din 6m, stabilind scorul pauzei: 1-1!

Repriza a doua a fost, însă, un adevărat coşmar pentru elevii antrenorului Ovidiu Tică. Deşi au revenit pe teren în aceeaşi formulă, au întâlnit, parcă, un alt Rapid! I-au rezistat, totuşi, până spre minutul 60, în momentul în care tehnicianul muscelean a început să facă schimbări în echipa de bază. Au ieşit mâi întâi fundaşii centrali Ghinea şi Tiţa, apoi şi portarul Adrian Tănase. De aici şi până la dezastrul ce avea să urmeze, nu a mai fost decât un singur pas!
cu rapid 042-1 pentru Rapid a făcut Iulian Popa în minutul 59, la o „bâlbăială” a jucătorilor musceleni în propriul careu;

cu rapid 05   Pentru 3-1 a punctat Vlad Morar în minutul 70, dintr-o lovitură liberă executată de la aproape 30m, când l-a surprins pe Răzvan Ene, abia intrat între buturi;

cu rapid 06   Una dintre puţinele “vizite” ale muscelenilor în careul advers pe parcursul reprizei secunde a avut loc în minutul 67, atunci când au şi obţinut o lovitură de la 11m, în urma unui henţ. A executat Ionuţ Ion, însă Drăghia a ghicit colţul şi a respins…

cu rapid 07  În loc de 2-3, în minutul 79 s-a făcut 4-1 şi tot de la punctual cu var! Băduleanu a faultat în careu, iar Patrick N’Koyi a transformat cu siguranţă;

cu rapid 08     Scorul final (5-1 pentru Rapid) a fost stabilit la chiar ultima fază de joc, atunci când Iulian Popa a reuşit “dubla” cu un lob peste portarul Ene, ieşit în întâmpinare.

Pentru Muscelul Câmpulung urmează sâmbătă al treilea amical din această perioadă, în deplasare la Unirea Bascov, în urma căruia managerul Alecsandru Popovici şi antrenorul Ovidiu Tică vor definitiva şi lotul care va pleca duminică în cantonamentul de la Sinaia.

Înregistrarea partidei MUSCELUL CÂMPULUNG – RAPID BUCUREŞTI va fi difuzată integral de MUSCEL TV, sâmbătă (30 ianuarie), de la ora 16.30.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *