Muscelul Câmpulung a plecat în cantonament

Echipa de fotbal Muscelul Câmpulung a plecat în această dimineaţă în cantonamentul montan de la Sinaia. La reunirea de la stadion, locul de plecare, au fost prezenţi 16 jucători, ceilalţi doi, braşovenii David şi Tiţa, urmând să se alăture lotului muscelean chiar la Sinaia. Aşadar, 18 jucători va avea antrenorul Ovidiu Tică la dispoziţie pentru cele 7 zile de cantonament, perioadă în care nu se va disputa niciun meci amical şi sunt deja stabilite câte trei antrenamente zilnic.

Lotul de jucători:
PORTARI: Adrian Tanase, Răzvan Ene;
FUNDAŞI: Marius Vaciu, Cosmin Leca, Mihai Baduleanu, Adrian Voicu, Robert Păun, Cosmin Marinescu (CS Mioveni), Răzvan Tiţa (ACSM Codlea);
MIJLOCAŞI: Giorgian Jenaru, Cosmin Milosi, Ionut Ion, Bogdan David, Alin Burghel, Dorinel Oancea;
ATACANŢI: Mahu Dorin, Claudiu Ionescu (Metalul Reşiţa), Robert Dalu (SCM Piteşti).

Delcaraţii la plecare:
ov ticaOvidiu Tică (antrenor principal): „Nu este un semnal de alarmă rezultatele înregistrate în cele trei jocuri amicale! Ştiţi şi dumneavoastră, cele mai mari probleme le avem la nivelul fundaşilor centrali! Am căutat în această perioadă soluţii, am schimbat tot timpul fundaşii centrali şi, poate, de aici şi aceste înfrângeri. Tiţa ne-a convins şi merge cu noi în cantonament, iar în perioada următoare va mai sosi încă un fundaş de valoare. A fost un ciclu de pregătire care s-a terminat la nivel local, de astăzi îl începem pe cel mai important. Nu vom disputa niciun joc amical la Sinaia, în schimb vom avea câte trei antrenamente pe zi. Primul undeva în jurul orei 8.30, următorul la 11.30 şi apoi seara la 17.00 cel de-al treilea.”

voicuAdrian Voicu: „A fost o pregătire bună pe plan local, iar acum urmează o săptămână foarte grea şi, atât eu, cât şi colegii mei, trebuie să ne pregătim foarte bine pentru că în retur vor urma 12 finale. Legat de accidentare vreau să vă spun că nu este nimic grav. La ultimul amical, cel cu Unirea Bascov, puteam să joc, dar am preferat să nu risc pentru a pleca apt în cantonament şi, aşa cum spuneam, să mă pregătesc foarte bine acolo.”

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *