Şoc în Seria 3: Liderul, SCM Piteşti, se mută la Alexandria

SCM Piteşti, echipa de fotbal a Primăriei Piteşti, ar putea fi mutată şi finanţată de o societate de sa­lubritate din judeţul Teleorman, dacă autorităţile locale nu vor găsi bani pentru a finanţa activi­ta­tea. Anunţul a fost făcut, ieri, la conferinţa de pre­să a Primăriei, de către viceprimarul Cornel Io­ni­că, spunînd că se încearcă găsirea unei soluţii le­gale pentru a continua activitatea la echipa de fot­bal a oraşului care a terminat turul de campio­nat pe primul loc.

Vicele Ionică spune că fotbaliştii sînt neplătiţi de cîteva luni, deşi Primăria are banii necesari pentru plata acestor restanţe, însă nu a găsit soluţia legală pentru a plăti salariile: „Faţă de SCM Piteşti nu ne-am îndeplinit obligaţiile pe care ni le-am asumat nici măcar parţial. Au terminat turul de campionat pe primul loc cu nişte copii, iar noi nici măcar nu le-am putut plăti salariile, pentru că nu am găsit cadru legal să facem plata salariilor. Nu am găsit nici un finanţator privat care să vrea să susţină echipa. Nimeni din cadrul departamentului juridic şi economic din cadrul Primăriei nu vrea să semneze dacă nu avem cadrul legal, pentru că miroase a puşcărie. Vineri, ne vom duce la FRF pentru a avea o discuţie cu domnul preşedinte Răzvan Burleanu şi domnul Chivorchian. Îi vom întreba clar dacă există cadrul legal pentru a plăti salariile jucătorilor. Dacă vom avea un răspuns pozitiv, vom finanţa noi echipa“.

„Nu putem finanţa echipa“

În eventualitatea în care răspunsul FRF va fi negativ, vicele Ionică spune că are o soluţie de rezervă: „Dimineaţă m-am trezit la Primărie cu o delegaţie de la Alexandria care mi-a spus că vrea să preia echipa. Mi-au spus că pot susţine financiar echipa printr-o societate de salubrizare. Nu le-am dat nici un răspuns pînă cînd nu vom avea un răspuns de la FRF. Dacă acesta va fi negativ, noi nu vom putea să o finanţăm. Ar fi un lucru extraordinar să se găsească o soluţie pentru salvarea acestei echipe de copii care a avut rezultate cu bani foarte puţini“ (Sursa: Curierul Zilei)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *