Adi Poştoacă şi-a câştigat locul pentru JO ale cadeţilor şi va merge în China

Atletul de la CS Muscel Câmpulung, Adrian Poştoacă, elevul antrenorului Lucreţiu Teodorescu, a obţinut la sfârşitul săptămânii trecute calificarea pentru Jocurile Olimpice ale cadeţilor ce se vor desfăşura în perioada 16-28 august la Nanjing (în China). La concursul desfăşurat la Baku, în Azerbaidjan, Adi Poştoacă a trecut linia de sosire după 47 de minute, 27 de secunde şi 68 de sutimi; a terminat al cincilea proba de 10 kilometri marş şi a prins astfel, în extremis, un loc pentru China. În cadrul trialului olimpic de la Baku au fost pzente şi două sportive de la LPS Câmpulung, Ilie Gabriela (aruncarea ciocanului) şi Florentina Gheorghe (greutate), însă ambele au ratat calificarea.
Ne întoarcem la marş, să mai spunem că doi musceleni, Gabriel Băhneanu şi Alin Ştirbu, fornaţi la CS Muscel Câmpulung, dar legitimaţi în prezet la CSU Reşiţa, au obţinut de curând 5 medalii la Campionatul Naţional, în proba de 50 km marş!
După aproape 5 ore de mărşăluit, Gabriel Băhneanu a obţinut aur cu echipa la seniori; bronz la individual seniori şi aur la individual – tineret; iar Alin Ştirbu – aur cu echipa la seniori şi argint la individual tineret.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *