A început numărătoare inversă

În perioada 20-21 septembrie 2014, Câmpulungul, prima capitală a Țării Românești, devine pentru un week-end capitala motorsportului românesc. Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul tradițional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, propune pasionaților de motorsport să își dea întâlnire pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, drum turistic recent modernizat cu fonduri europene, pentru o competiție plină de suspans și adrenalină.
Trofeul Câmpulung Muscel 2014 contează ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop și aduce la start principalele nume din pilotajul sportiv românesc și, bineînțeles, modele de excepție ale unor producători auto de renume.
Acest eveniment este susținut și promovat de către Consiliul Judeţean Argeş. Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Com. Lereşti, OMNIASIG, Pasteur Caroseria, DJTS Argeş, Neste Automotive, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security!
Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *