1X2 – „Jucaţi pe mâna noastră şi pe banii dumneavoastră” – SÂMBĂTĂ, 25 octombrie

La rubrica rezervată ponturilor sportive vă prezentăm astăzi biletul propus de ANDREI.G, spune el un parior care cunoaşte bine echipele din campionatele puternice, forţează puţin nota şi, de cele mai multe ori se dovedeşte a fi inspirat. Iată ce ne propune:

* LIVERPOOL – HULL 1 (cotă 1.45) – „Cormoranii” au fost umiliţi în Ligă de Real Madrid. Nu mai este loc de încă un rezultat slab;

* DORTMUND – HANNOVER 1&PR2+ (cotă 2.40 ) – După o serie interminabilă, parcă, de eşecuri, pentru Dortmund a venit momentul răzbunării. Pentru asta, însă, are nevoie de o primă repriză de vis: 2-0, poate chiar 3-0 până la pauză!

* PSG – BORDEAUX h1 (cotă 2.10) – Parizienii au câştigat ultima oară acasă în grupele Ligii (3-2 cu Barcelona), iar în campionat n-au mai reuşit acest lucru de la sfârşitul lunii August (5-0 cu St.Etienne)! Pentru a se împăca cu suporterii au nevoie de un succes clar!

* HOFFENHEIM – PADERBORN 1 (cota 1.60) – După un început aproape perfect al nou-promovatei din Paderborn, lucrurile au început, parcă, să „intre” în normal, iar Hoff este un adversar redutabil pe teren propriu. Nu este loc de nicio surpriză, nici măcar de un semieşec!

* SAMPDORIA – ROMA 2 (cota 2.00) – După dezastrul din Ligă, romanii caută reconcilierea cu suporterii, iar să-i administreze prima înfrângele „Doriei” este cel mai bun şi rapid moment!
Cota finală: 23.39. Primele meciuri vor începe la ora 16.30
   Celor care aleg să joace această variantă le urăm SUCCES, iar celorlalţi INSPIRAŢIE în alegerea pronosticurilor corecte!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *