Spectacol total la prima competiție sportivă din 2020, desfășurată la Câmpulung

Meci spectaculos, pe alocuri dramatic și chiar interzis cardiacilor, astăzi, în sala de sport de la Colegiul Național ”Dinicu Golescu” din Câmpulung! În cadrul Campionatului Național de volei cadeți, etapa cu numărul 6 – prima din retur, echipa pregătită de profesoara Raluca Moisescu-Nedelcu, CSS Dinicu Golescu, a primit vizita formație Colegiului Național ”Nicolae Titulescu” din Craiova. Chiar dacă scorul final a fost favorabil muscelenilor, 3-2, spectatorii prezenți în sală au stat cu sufletul la gură în anumite momente ale jocului! După un prim set controlat și câștigat de gazde (25-17), în actul secund se părea că lucrurile stau la fel de bine, mai ales că la un moment muscelenii dat aveau avantaj categoric pe tabela de marcaj, 21-16! S-a ajuns la 24-24, iar în prelungirile setului, ambele echipe au avut câte două sau trei mingi de meci. S-au impus în cele din urmă craiovenii (30-28) și scorul la general a devenit egal, 1-1! Muscelenii și-au adjudecat la limită setul al treilea (25-23), pentru ca în setul următor tensiunea să atingă din nou ”cote alarmante”: 19-16 pentru gazde, 20-23, 23-23 și în final 23-25, iar scorul la general a devenit încă o dată egal, 2-2. În setul decisiv nu a mai fost loc de emoții, muscelenii impunându-se, scor 15-9, pentru o victorie meritată, muncită și care-i instalează confortabil pe locul secund în clasament, fără emoții prea mari în privința calificării în faza a doua a competiției.
Așadar, spectacol total în prima competiție sportivă oficială găzduită de municipiul Câmpulung în 2020! În runda următoare, muscelenii vor juca în deplasare la CSS Caransebeș Oțelul Roșu. 


CSS Dinicu Golescu – CNNT Craiova 3-2

(25-17, 28-30, 25-23, 23-25, 15-9)

CSS DINICU GOLESCU: Theodor Bugheanu, Ștefan Pițigoi, Andrei Brăgărea, Andrei Ungureanu, George Bălan, Andrei Colțoi. Antrenor: Raluca Moisescu Nedelcu. Pe foaie: Tudor Costea, Albert Enea, Sebastian Nistor, Tudor Bădescu și Marian Pop.
CNNT CRAIOVA: Valentin Tîmpu, Gabriel Dunăreanu, Sebastian Boișoru, Alexandru Mitea, Vlăduț Bădică, Fabian Chiva. Antrenor: Daniela Căpățînă, Pe foaie: Alexandru Voinea (libero), Mihai Teleagă, Laurențiu Popescu, Vlăduț David, Haron Khaddour.

Arbitri: Daniel Andrei (Slatina), Alexandru Georgescu (Câmpulung),
Scorer: Elena Caramelea (Câmpulung)

 

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *