Săptămâna tenisului de masă la Câmpulung

Săptămâna inedită în sportul muscelean! Între 29 aprilie şi 4 mai, Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung va fi gazda unui adevărat maraton la tenis de masă, patru dintre echipele clubului muscelean fiind având programate meciuri în fazele superioare ale competiţiilor în care participă!

MIERCURI, 29 aprilie, de la ora 16.00, CS Pristavu Câmpulung – CS Mioveni în semifinalele Superligii masculine (manşa tur – în sala de sport de la „Colegiul „Carol I” şi în direct la MUSCEL TV);

JOI, 30 aprilie, de la ora 10.00, CS Pristavu Câmpulung – CSM Giurgiu în semifinalele Diviziei A – feminin (manşa tur – în sala de sport de la „Colegiul „Carol I”);

VINERI, SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ tot la Câmpulung, în sala de sport a Colegiului „Carol I”, se dispută Campionatul Naţional pe Echipe pentru Juniori 1. Se joacă dimineaţa de la ora 9.00 şi după-amiază de la ora 16.30 – în direct la MUSCEL TV.

LUNI, 4 mai, de la ora 12.00, CS Pristavu Câmpulung – CSM Arad în semifinalele Diviziei A masculin (manşa tur), meci programat în sala din cartierul Tabaci.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *