CSS Dinicu Golescu – Juventus Bucureşti 1-3 (1-1)

Început slab de campionat pentru echipa de juniori a Clubului Sportiv Şcolar “Dinicu Golescu” – participantă în Liga Elitelor U19 Est! După eşecul din etapa de debut, 0-7 la Dinamo, muscelenii au jucat duminică la prânz, pe teren propriu, împotriva formaţiei Juventus Bucureşti.
Elevii antrenorului Cristi Creţu au făcut o primă repriză bună, iar în ciuda numeroaselor ocazii de gol pe care le-au avut, au încheiat-o la egalitate (1-1). De la vestiare, însă, mai hotărâţi au revenit, parcă oaspeţii, care au marcat rapid, în minutul 3 al reprizei secunde, preluând pentru a doua oară conducerea pe tabela de marcaj. Pe acest fond, Beniamin Niţului şi-a lăsat colegii în inferioritate numerică pentru că şi-a scos tricoul de joc în timp ce mergea spre marginea terenului, la schimbare, şi cum avea deja un cartonaş galben, musceleanul a fost eliminat înainte de a fi înlocuit! Conduşi pe tabelă şi cu un om mai puţin, jucătorii de la “Dinicu Golescu” n-au avut puterea să revină! Ba mai mult, cei care au mai punctat o dată au fost tot bucureştenii şi astfel, CSS Dinicu Golescu – Juventus Bucureşti s-a încheiat 1-3. Au marcat: Leonard Creţu, respectiv Mario Dumitru şi Denis Chircorian (2).

În etapa viitoare, CSS Dinicu Golescu va juca în deplasare la Concordia Chiajna, iar următorul adversar care va veni la Câmpulung va fi, pe 20 septembrie, CS Mioveni, în derbiul judeţean la acest nivel.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *