Salt aproape de podium pentru Andreea la mondialul juniorilor

Start execelent pentru Andreea Panţuroiu la Campionatul Mondial de Atletism pentru juniori din Statele Unite ale Americii ce s-a desfăşurat între 22 şi 27 iulie. În proba de triplusalt, sportiva de la LPS Câmpulung a participat la calificări, iar cu o săritură de 13,38m şi-a câştigat seria din care a făcut parte şi s-a calificat fără probleme în faza finală acolo unde au ajuns alte 11 sportive.
În faza finală, însă, eleva profesoarei mihaela Nicoară a ratat de puţin podiumul de premiere! Din cele 6 încercări, cea mai bună săritură s-a oprit la 13,73m, mult peste cea din calificări, însă insuficientă pentru o “treaptă” a podiumului, aducându-i doar locul 5 în clasamentul final!
“Sunt puţin dezamăgită. Nu mă multumeşte deloc ce am făcut aici, dar asta este, merg mai departe cu ambiţie! Nu mai pot să schimb nimic, locul 5 nu este rău, deşi îmi doream o medalie” – a declarat pentru Muscel TV, la scurt timp după finală, Andreea Panţuroiu.
Recordul personal al muscelencei este în acest moment de 13,93m, iar recordul mondial îl deţine Tereza Martinova (Bulgaria), cea care pe 15 august 1996, la Sydney, a reuşit o săritură de 14,62m!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *