Şah, la Câmpulung după… 65 de ani!

Faza finala a Campionatului Judetean de Şah pentru Copii şi Juniori se va desfăşura la Câmpulung, la sfârşitul acestei săptămâni, mai exact în zilele de 7 şi 8 martie la Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu”. Conform declaraţiei organizatorului, Christache Toculeţ, acest lucru se întamplă după 65 de ani de aşteptare, ultima oară când în municipiul nostru a avut loc o astfel de competiţie fiind pe… 22 martie 1950!
Această activitate nu face altceva decât să-i onoreze şi să-i bucure pe iubitorii sportului minţii din zona Muscel care vor avea ocazia să-i vadă la lucru pe cei mai buni tineri şahişti ai judetului, de altfel cei care vor reprezenta judetul Arges la Campionatul Naţional şi cu şanse mari, chiar la Campionatul Mondial” – a mai spuns Christache Toculeţ.

Sâmbătă, prima rundă va începe la ora 10,00; runda a II-a la 13.00, iar runda a III-a la ora 15.30. Duminica programul va începe cu runda a IV-a la 9.30, runda a V-a la ora 12.00 şi ultima rundă din concurs la ora 14.15, urmate de festivitatea de premiere când îi vom cunoaşte pe câştigători, pe sportivii care vor reprezenta judeţul nostru la următoarele concursuri naţionale.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *