RETROSPECTIV | 10 imagini de 10 (zece) pentru sportul muscelean în 2016

Sportul muscelean a oferit şi în acest an imagini spectaculoase, surprinse fie în timpul probelor de concurs, fie în culise. Fiecare, însă, are povestea sa. Am ales 10 dintre acestea, deşi, cu siguranţă, în acest TOP întocmit ah-hoc, fără un criteriu anume, şi-ar fi găsit cu siguranţă locul şi alţi sportivi… şi alţi antrenori…

1. ANDREEA PANŢUROIU
andreea-bolt  
Musceleanca, prezentă la Jocurile Olimpice de Vară, a avut o evoluţie bună în concursul de la Rio de Janeiro dar a rămas, pe lângă multe altele, şi cu o amintire alături de Usain Bolt, instantaneu cu care nu se pot lăuda prea mulţi români! „Vreo 3 zile am stat pe urmele lui, abia l-am prins” – a spus Andreea, cu privire la această fotografie.

2. MIHAI TENTEAtentea-portdrapel  Sportivul de la CS Muscel Câmpulung a fost portdrapelul României la Jocurile Olimpice pentru Tineret ce-au avut loc în luna februarie în Norvegia! Acesta a participat în proba pe monobob, pe care a încheiat-o în imediata apropiere a podiumului de premiere. Locul 4.

3. GEORGE VLAD MARIEAvlad-steah  Musceleanul a fluturat cu bucurie tricolorul ori de câte ori a avut ocazia, iar 2016 a fost un an bun pentru el în competiţiile internaţionale! „Am onoarea să flutur steagul tării mele şi să aduc zâmbete pe fețele celor dragi! La multi ani popor minunat, la multi ani romani” – a fost mesajul acestuia pe contul persoanal de facebook, de Ziua Naţională a României.

4. CS PRISTAVU CÂMPULUNGtenis de masa mioveni    Echipa noastră a jucat din nou finala Campionatului Naţional de tenis de masă pe echipe – Superliga Masculină. În 2016 s-a înregistrat o premieră pentru sportul argeşean: pentru prima dată în istorie, două echipe din judeţul nostru s-au întâlnit într-o finală de Campionat Naţional la Seniori: CS Pristavu Câmpulung şi CS Mioveni.

5. IRINEL BĂDULESCUiri-04„Dacul” a adus la Câmpulung centura câştigată la Campionatul Mondial de kick-boxing, competiţie ce s-a desfăşurat în Italia. Pasionat de acest sport, musceleanul coordonează la Câmpulung o secţie a Clubului Sportiv Tai Shin Do Gym.

6. DAN NISTORdan-nistor-dinamo  În 2007 juca în Trivale, finala Cupei României – faza judeţeană cu CS Rucăr, acum îmbracă tricoul echipei Dinamo, iar primul gol pentru alb-roşii l-a marcat chiar într-un meci din cadrul Cupei României (3-1 la Gaz Metan Mediaş), punctând recent şi în manşa tur a semifinalei Cupei Ligii (4-1 cu Steaua). După un început ezitant, pare că şi-a revenit şi în campionat, unde poate deveni liderul de care echipa are nevoie.

7. AURELIAN ANDRONACHEdode  A fost şi în 2016 cel mai important nume muscelean în lista de star a piloţilor, în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

8.PREŞEDINTELEnorris  Un oraş mic, aşa cum este Câmpulungul, are în 2016 doi preşedinţi de federaţie, cinci antrenori la loturile naţionale şi mulţi sportivi, componenţi ai loturilor naţionale. Unul dintre aceştia este Norris Măgeanu, surprins aici la „Centru de Comandă” – sediul federaţiei pe care o conduce, Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

9. CS MUSCEL CÂMPULUNGvolei-fete   Echipa de volei pregătită de antrenorul Adrian Mihăilă are rezultate foarte bune în Campionatul Naţional al Cadetelor, fiind o pretendentă pentru calificarea în fazele superioare.

10. ŞAH
sah    „Sportul minţii” le-a fost redat copiilor din Câmpulung prin implicarea directă a instructorului Christache Toculeţ, iar aceştia de bucură şi încearcă să profite din plin de această şansă.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *