FOTBAL | ”Joacă Academia / Zici că-i Barcelona” :) 8-0, cea mai categorică victorie în acest sezon

Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung a trecut cu bine peste evenimentele de la jumătatea săptămânii, când a fost eliminată din Cupa României de AS Lerești, iar antrenorul principal, Gheorghe Mihali, a fost demis! Sâmbătă dimineața, pe ”Municipal”, în meci contând pentru etapa a XIV-a a Diviziei D, muscelenii au jucat mai dezinvolt ca niciodată în acest sezon și au făcut spectacol în fața propriilor spectatori și a nelipsitei galerii de la tribuna a II-a! Academia a întâlnit revelația începutului de sezon, Vulturii Priboieni, căreia într-un interval de numai 11-12 minute i-a marcat patru goluri tranșând, practic, victoria, înainte de minutul 30! Dealtfel, în ultimele 20-25 de minute, din momentul în care scorul s-a făcut 7-0, elevii noului cuplu de antrenori Durdun – Tameș, și-au permis să plimbe mingea în jumătatea adversă, fără a mai forța să marcheze. Au mai făcut-o, totuși, o dată pe final, iar Academia Muscelul Câmpulung – Vulturii Priboieni s-a încheiat 8-0. Au marcat: Naciu (16, 22, 57, 58), Sanda (24), Pătrănoiu (27), Al. Popescu (51), Jr. Măcriș (86).

8-0 a devenit din această rundă cea mai categorică victorie în acest sezon, deși în precedentele 13 etape în alte două parte a mai înscris câte șapte goluri: 7-2 cu CS Mioveni II și 7-0 la Campionii FC Argeș. Totodată, din această rundă, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung a devenit în campionat echipa cu cele mai multe goluri marcate: 58!
  ACADEMIA: Dumitrică – Vladu, Sanda, Linte, Găieșteanu, Dobre (min.60 Luca), Popescu, Tameș (min.46 Patrick), Pătrănoiu (min.63 Grancea), Naciu, Ayza (min.56 Măcriș). Antrenori: Alin Durdun – Iulian Tameș.

Divizia D, rezultate etapa a XIV-a:
Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung – Vulturii Priboieni 8-0
ACS Costești – CS Rucăr 3-2
AS Colibași – Gloria Berevoești 1-3
CS Mioveni – Sporting Pitești 3-2
Real Bradu – Basarabi Curtea de Argeș 8-0
ACS Recea – ACS Poiana Lacului 1-4
Voința Budeasa – Aripi Pitești 6-3
CSC Suseni – campionii FC Argeș 4-6
DLR Pitești – Juventus Bascov 1-3 și
FC Dănuț Coman – Victoria Buzoești 2-4.
Podium:
1. Voința Budeasa 39p
2. Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung 37p
3. Real Bradu 36p.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *