„Naţionalele” de sanie-starturi, la Câmpulung

În perioada 10-14 septembrie, la Câmpulung, pe pista de sanie-starturi din baza sportivă a CS “Muscel” se va desfăşura Campionatul Naţional, concurs la care participă toate cluburile din ţară care au ca activitate sportivă şi secţia „sanie”. Prima reuniune este programată pentru miercuri, la ora 15.00. Clubul Sportiv Muscel Câmpulung se află în competiţie cu 5 sportivi: Denisa Poştoacă, Denisa Popescu, Iustin Mălureanu, Sebastian Păcurariu şi Ciprian Popescu.

Să mai spunem că în perioada 1-5 septembrie, sportivii musceleni, antrenaţi de Mircea Fulger, au participat la mai multe competiţii şi au urcat de 10 ori pe pe podiumul de premiere! Între 1 şi 3 septembrie la Vatra Dornei:  Iustin Mălureanu a fost pe 3 la Cupa Dornelor şi pe locul 2 la Cupa Speranţelor (copii); iar Denisa Poştoacă – locul 2 la junioare şi locul 3 la senioare atât la Cupa Dornelor cât şi la  Cupei României.
În zilele de 4 şi 5 septembrie, la Topliţa, Iustin Mălureanu a urcat pe treapta de argint la Cupa Topliţa (copii) şi pe cea de bronz la Cupa Speranţelor; iar Sebastian Păcurariu locul 2 în competiţia cadeţilor atât la Cupa Topliţa cât şi la Cupa Speranţelor.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *