Muscelul Câmpulung, joc-test

Pe un teren mocirlos, dar pe o vreme care aminteşte că suntem, totuşi, în sezonul „alb”, în această după-amiază, pe terenul II din Complexul „CS Muscel”, formaţia de liga a III-a, Muscelul Câmpulung, a avut programat un joc-test, jucătorii întâlnindu-se pentru prima oară cu mingea în această perioadă! Tehnicianul Alecsandru Popovici şi-a împărţit elevii în două echipe, pentru a le testa potenţialul înaintea seriei de meciuri amicale pe care echipa o are programată în perioada imediat următoare.

La jocul test de astăzi pe teren au fost şi noile achiziţii din această iarnă: Andrei Panait, Ion Ionuţ, Andrei Păun şi Robert Olariu. Aflat încă în vacanţă, cu echipa noastră se pregăteşte în această perioadă şi Vlad Popovici, jucător legitimat la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, cel care poartă o mască de protecţie după ce a suferit o intervenţie chirurgicală.

Sâmbătă Muscelul Câmpulung are programat primul meci amical, urmând să întâlnească la Cheile Grădiştei (sau Râşnov) echipa din liga secundă, CS Mioveni, iar miercuri, săptămâna viitoare, va juca în deplasare cu SCM Piteşti.

MUSCELUL verzi – MUSCELUL roşii  3-2
Au marcat: Mazarache, I.Ion, Mihăilescu (11m) / Mahu, Anghelina
„Verzii”: Tănase – Leca, Popovici, Vaciu, Chira, Păun, Mihăilescu, Panait, Toader, I.Ion, Mazarache.
„Roşii”: Moise – I. Andrei, Zaharia, Dulgheru, Băduleanu, Anghelina, Miloşi, Jenaru, Olariu, Lulea, Mahu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *