Matematicienii nu-i dau de cap acestui calcul: 3×3-0=1

Echipa de volei feminin de la CS Muscel Câmpulung a avut un turneu perfect! Vineri şi sâmbătă, la Braşov, în sala de sport a Universităţii „Transilvania” s-au jucat meciurile turneului 3 din cadrul Campionatului Naţional pentru Speranţe, faza I! Cu obiectiv stabilit calificarea, muscelencele au început acest turneu de pe locul 3 în clasament, în urma formaţiilor Juvenil Braşov şi CSS Sibiu. Pentru a păstra şanse de calificare în ultimul turneul, cel de la Sibiu, pe lângă victoria previzibilă cu Bravol Braşov, fetele lui Adi Mihăilă erau obligate să mai câştige cel puţin un joc! Aşa după cum aţi aflat chiar de pe site-ul nostru, începutul a fost perfect: 3-0 vineri după-amiază cu CSS Sibiu 3-0 (pe seturi 25-20, 25-19, 25-14). Sâmbătă dimineaţa le-au „executat” şi pe fetele de la Juvenil Braşov 3-0 (25-13, 28-26, 25-21) pentru ca în ultimul joc, cel cu outsider-ul Bravol Braşov, să se impună fără probleme: 3-0 (25-11, 25-7, 25-14)!

La Braşov, antrenorul Adrian Mihăilă a început de fiecare dată în formula: Carmen Diţu, Isabela Mărgărit, Alexandra Stroe, Ana Muşetoiu, Francesca Rădulescu şi Ana Ştefănoiu. Din lot au mai făcut parte Andreea Constantinescu, Oana Păuleţ, Elisa Bratu, Iulia Cartaleanu, Andra Teşileanu şi Roxana Cosac, plus antrenoarea Raluca Nedelcu-Moisescu.
Aşadar, trei victorii categorice care au adus echipei noastre un total de 9 puncte şi implicit locul 1 în clasament înaintea ultimului turneu! Acesta este, dealtfel şi răspunsul corect al exerciţiului propus de noi într-o matematică distractivă: 3×3-0=1 unde 3 – reprezintă numărul de victorii; 3-0 – este rezultatul cu care s-au încheiat cele trei meciuri, iar 1 – este locul în clasament „rezultat” după acest turneu!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *