TĂNĂSESCU vs CHERBELEAŢĂ, în finala Campionatului Naţional de volei masculin

CVM Tomis Constanța, formaţie la care evoluează jucătorul muscelean Răzvan Tănăsescu (foto stânga) şi CSVM Zalău, echipă la care este legitimat un alt muscelean, Gabriel Cherbeleaţă, se vor întâlni în finala sezonului 2014-2015 a Diviziei A1 la volei masculin!
Dacă, la doar 23 de ani Gabi Cherbeleaţă se pregăteşte de primul său titlu din carieră, Răzvan Tănăsescu (36 ani) are deja 10 titluri câştigate, dintre care jumătate sunt chiar cu Tomis Constanţa! Generaţii diferite, cei doi jucători sunt formaţi la „şcoala de volei” a Clubului Sportiv Şcolar „Dinicu Golescu” din Câmpulung, sub îndrumarea profesoarei Ecaterina Tănase.
În semifinale, Tomis a eliminat pe Dinamo Bucureşti (3-0 scor general), în timp ce zălăuanii au dispus pe durata a patru meciuri (scor general 3-1) de SCM Universitatea Craiova. Finala mare a campionatului se va disputa în zilele de 18, 19, 25, 26 și 30 aprilie, în sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”. Cele două echipe, Tomis Constanța și CSVM Zalău, vor reedita, astfel, confruntarea din finala sezonului trecut, câștigată atunci de „marinari” cu scorul general de 3-0.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *