Prima centură la profesionişti pentru “greul” Răzvan Cojanu

La sfârşitul săptămânii trecute, pugilistul Răzvan Cojanu a câştigat prima lui centură în boxul profesionist. În gala desfăşurată în China, românul l-a întâlnit vineri noaptea pe argentinianul Manuel Alberto Pucheta şi a produs, practic, marea supriză, după ce şi-a distrus pur şi simplu adversarul care nu i-a putut rezistat în ring până la final!
A fost primul meci pentru musceleanul Răzvan Cojanu programat pe durata a 12 reprize, însă a avut nevoie doar de 7 pentru a-şi trimite adversarul la podea şi pentru a încheia, astfel, meciul înainte de limită!
Originar din comuna Pucheni (Dâmboviţa), Răzvan Cojanu a început boxul amator la CS Muscel Câmpulung sub îndrumarea antrenorului Constantin Dia, alături de care, în februarie 2012, a fost în studioul Muscel TV.
Stabilit în patria boxului, Statele Unite, Răzvan a debutat în boxul profesionişti în 2011. Are deja 12 meciuri disputate la acest nivel, una dintre ele chiar în România! Are 11 victorii, iar cea mai importantă este chiar acesta din China, care i-a adus musceleanului centura pe care şi-a dorit-o atât de mult! Am reuşit să stăm de vorbă cu Răzvan, iar sportivul a început prin a ne prezenta centura câştigată şi apoi ne-a spus că pentru un astfel de meci se pregăteşte de foarte mulţi ani.
Click pentru a vedea întregul intreviu acordat în excusivitate pentru Muscel TV.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *