LUPTE | CS Muscel a pierdut un sportiv care în acest an a obţinut 3 medalii internaţionale

An excelent pentru luptătorul muscelean George Vlad Mariea! După medalia de bronz câştigată la Campionatul European şi apoi „argintul” mondial din Muntenegru, George Vlad Mariea a obţinut ieri după-amiază medalia de aur la Campionatul Balcanic de juniori, competiţie ce se desfăşoară în această perioadă în Sala Polivalentă din Craiova. În ultimul act al categoriei de greutate 74 de kg, elevul antrenorului Anton Arghira a dispus prin superioritate de un luptător bulgar, urcând, astfel, pe treapta I a podiumului de premiere.
Sunt 3 medalii importante obţinute de Vlad Mariea pentru România, însă, din păcate, nu pot fi contabilizate şi de Clubul Sportiv Muscel Câmpulung şi asta pentru că toate au fost obţinute ca sportiv legitimat la Steaua Bucureşti! În primăvara acestui an, CS Muscel, condus pe atunci de actualul viceprimar al municipiului Câmpulung, Mărgărin Blidaru, nu a găsit resursele necesare pentru a-l păstra la Câmpulung, fiind transferat la clubul bucureştean.
https://youtu.be/W73Iyp6L6LI
Pe larg despre Campionatul Balcanic şi despre rezultatele din 2016 obţinute de George Vlad Mariea, veţi afla luni seara de la ora 19.00 la Muscel TV, în cadrul emisiunii „Cronica Sportivă”, când invitaţii moderatorului Sorin Măţăuanu vor fi chiar Vlad Mariea şi antrenorul acestuia, Anton Arghira.
https://youtu.be/au3Y580lGUY

foto: Ionuţ Greere (sportuldoljean.ro)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *