LUPTE | Aur, argint şi bronz la Botoşani, pentru CS Muscel Câmpulung

În organizarea Clubul Sportiv Botoşani şi a Federaţiei Române de Lupte, de vineri şi până astăzi, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani, s-a desfăşurat Campionatul Naţional Individual de lupte greco-romane pentru juniori mici, categoriile de vârstă „12-13 ani” şi „14-15 ani”. Au fost prezenţi peste 300 de sportivi, printre aceştia şi elevii antrenorului Anton Arghira de la CS Muscel Câmpulung.
La această competiţie, muscelenii au obţinut în total 5 medalii:
AUR: Vlad Neferu (foto, 55 kg);
ARGINT: Adrian Pantazi (38 kg) şi Ciprian Pogănescu (85 kg);
BRONZ: Vlad Bunel (55 kg) şi Mădălin Şerban (100 kg).

Premiere specială pentru Vlad Mariea şi Anton Arghira

premiereConform unei informaţii de pe contul de facebook al Federaţiei Române de Lupte, în această perioadă, la Botoşani, a avut loc şi o „Premiere Speial”. Pentru performanța deosebită de la Campionatul Mondial şi pentru a încuraja cât mai mulţi luptători, preşedintele FRL, Răzvan Pircalabu, l-a premiat pe musceleanul Vlad Mariea, medaliat cu argint la mondiale, şi pe antrenorul acestuia, Anton Arghira. (sursa foto: FRL)


Vlad Mariea, antrenor pentru copiii de la CS Muscel Câmpulung

Şi tot pe Facebook, însă pe contul personal al antrenorului Anton Arghira, acesta îl prezintă pa Vlad Mariea într-o nouă postură: cea de antrenor!
„Primul concurs pentru VLAD MARIEA ca <<antrenor>>. A stat la colţ şi a avut rezultate frumoase” – a scris Anton Arghira.
mariea-antrenor

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *