LIGA 3 | Muscelul Câmpulung păstrează linia de clasament intactă: 6 meciuri, 6 victorii

   Nu a fost loc de nicio surpriză în această după-amiază, în meciurile disputate de echipele din Câmpulung, în etapa a șasea din Liga 3 la fotbal! 


MUSCELUL CÂMPULUNG – KSE Tg. SECUIESC 2-0 (1-0)
   Au marcat: Jenaru (min. 20), Turcin (min. 85) 
Din postura de lider în Seria 5, Muscelul Câmpulung a jucat în fața propriilor spectatori și a plecat favorită în fața formației KSE Tg. Secuiesc, aflată în subsolul clasamentului. În ciuda unui joc încâlcit, în care oaspeții au pus accent pe un joc defensiv, elevii antrenorului Costin Lazăr au rezolvat ecuația victoriei după golurile marcate de Ionuț Jenaru (min.20) și Codruț Turcin (min. 85). Primul a primit o minge pe 16 metri și scăpat singur cu portarul advers, i-a dat mingea printre picioare pentru 1-0! Pe final de meci, după o acțiune luată pe cont propriu, tot printre picioarele portarului Gyozo a marcat și Codruț Turcin, aducând, astfel, liniște în cadrul echipei, pentru finalul de joc. 6 meciuri, 6 victorii și Muscelul Câmpulung pare că defilează în serie, sub comanda tehnicianului Costin Lazăr.

CS DINAMO BUCUREȘTI – ARO CÂMPULUNG 2-0 (2-0)
  Au marcat: Mihalache (min. 6), Badea (min. 35)
ARO Câmpulung, în schimb, a jucat în deplasare, la CS Dinamo București. Cu un gol încasat rapid (minutul 6) și al doilea până în pauză, soarta meciului a fost scrisă, așadar, în prima repriză! 2-0 avea să fie și scorul final al întâlnirii, iar ARO s-a arătat incapabilă să producă o surpriză în ”Ștefan cel Mare”, locul de desfășurare al acestei partide.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *