600 de scaune de pe stadionul ”Nicole Dobrin” din Trivale au ajuns în comuna Albești de Muscel. Acolo se pun bazele unui proiect ambițios. EXCLUSIV! Se vrea fotbal la… Liga 2

La Cândești, pe locul în care în această perioadă este amplasat Parcul Service al competiției automobilistice ce se desfășoară pe dealurile Muscelului, etapa a VI-a a Campionatului Național de Off-Road, se va construi cât de curând un stadion de fotbal la standarde care, cu siguranță, vor surprinde! Se vrea ca noua arenă să poată fi omologată pentru meciurile de fotbal din Liga 3 și chiar din eșalonul secund! Aflat la 10 km de municipiul Câmpulung, terenul este amplasat în mijlocul naturii, într-o zonă spectaculoasă, iar proiectul ambițios al primarului Mihai Manta are șanse mari de a fi dus până la capăt, dacă ținem cont de faptul că lucrările de amenajare au demarat deja. Totodată, în curtea primăriei din localitate au fost aduse de pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Trivale, 600 de scaune care vor fi montate în viitoarea tribună.

În ciuda ideii de construire a unui stadion modern, comuna Albești de Muscel nu are echipă de fotbal. Ultima care a activat în localitate, Granitul Albești de Muscel, a fost în Seria Nord a Campionatului Județean, înainte de 2010, însă, odată cu apariția bazei sportive, cu siguranță va fi reînființată… În spatele proiectului de la Cândești se află și un om de afaceri din Câmpulung, interesat – se pare – de acest plan extrem de îndrăzneț!
Locul viitoarei baze sportive de la CândeștiLocul unde se dorește amenajarea viitoarei baze sportive

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *