KICK-BOXING | 8 medalii pentru elevii lui Irinel Bădulescu. 4 sunt de aur

Sportivii musceleni legitimați la clubul de kick-box-ing Tai Shin Do Gym, pregătiți de instructorul Irinel Bădulescu, au participat recent la ediția cu numărul 10 a „Cupei României la autoapărare” – concurs complex de arte marțiale sportive. Competiția s-a desfășurat în sala de sport a Liceului ”George Moroianu” din Săcele, județul Brașov, iar Irinel Bădulescu a deplasat o delegație care a numărat 8 sportivi. La final, fiecare sportiv a obținut câte o medalie.

Aurul a fost adus de sportivii cu experiență, respectiv Marius Aron (27 ani), Daniel Ionescu (25 ani), Mădălina Voica (14
ani), dar și de Nicolas Strafalogea (la numai 8 ani). Argintul a fost obținut de Alexandru Ghinea, Codruț Duțescu și Romeo Enache, iar medalia de bronz a fost obținută de Eduard Tamaș. Pasionat de sporturile de contact, Irinel Bădulescu a pus în urmă cu doi ani și jumătate bazele acestei secții în municipiul Câmpulung. Sala în care își desfășoară orele de inițiere și de pregătire este de fiecare dată plină, kick-boxing-ul numărându-se, astfel, printre sporturile preferate ale tinerilor musceleni, fete și băieți.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *