Jurnaliştii de la Muscel TV medaliaţia la „Press Cup”

În programul inaugurării bazei sportive “Tenis Club” din Curtea de Argeş a fost inclusă şi prima ediţie “Press Cup” – competiţie pentru jurnaliştii din România, dar şi invitaţi de peste hotare, care s-au înscris atât în proba de simplu, cât şi “la dublu”. În concurs s-au aflat şi patru jurnalişti musceleni: Cristi Vlad de la Digi Sport, Valentin Şerban, Bogdan Burhan şi Sorin Măţăuanu, cu toţii de la Muscel TV.
În ceea ce priveşte finalele primei ediţii la “Press Cup”, la dublu tandemul Valentin Şerban / Vlad Andrei a dispus cu 2-0 (6-4, 6-4) de dublul Sebastian Borţan / Bogdan Burhan, iar la simplu, Valentin Şerban l-a învins pe Petre Dumitru de la Clubul Sportiv al Jurnaliştilor cu 2-1 (6-3, 4-6 şi 10-8 în tie-breck).
La festivitatea de premiere, directorul SC Dr. Oetker Români, Ioan Cozma, i-a felicitat pe jurnalişti şi “a cerut” ca la ediţia următoare numărul participanţilor să fie mult mai mare! Să spunem că la acestă primă ediţie au participat jurnalişti de la TVR, Libertatea Sport News, Digi Sport, Fanatik, Mediafax, Kamikaze, Argeş Expres şi Muscel TV, dar şi invitaţi din Camerun, Franţa şi Congo.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *