Raluca Olaru, cu lacrimi în ochi

La Arenele BNR din capitală, în cadrul turneului BRD Bucharest Open, jucătoarea cu origini câmpulungene, Raluca Ioana Olaru, a fost eliminată marţi încă din primul tur, după ce a fost învinsă de Karin Knapp, a patra favorită a competiţiei. Italianca s-a impus în două seturi, 6-1, 6-3, iar meciul a durat o oră şi 15 minute. Raluca şi-a asigurat un cec de 2.000 de dolari şi un singur punct în clasament! Musceleanca a fost prezentă pe tabloul principal graţie unui wild card acordat de organizatori, ea disputând astfel primul meci de simplu în acest an şi asta pentru că în ultima perioadă s-a dedicate competiţiilor de dublu.
După eliminare, jucătoarea noastră a fost protagonista unor momente emoţionante la conferinţa de presă, acolo unde, cu lacrimi în ochi, a explicat de ce nu mai joacă în probele de simplu:
“Nu mai joc simplu din motive financiare. De doi-trei ani nu mai pot, iar eu nu mai am nicio susţinere financiară. Pentru a relua cariera de simplu trebuie investiţii mari. Aveam două opţiuni: să nu mai joc deloc sau să joc dublu ca să mă susţin“ – a explicat, în lacrimi, Olaru.
După aceste momente, Raluca Olaru a părăsit sala de conferinţe în aplauzele jurnaliştilor prezenţi, iar informaţia a făcut rapid înconjurul redacţiilor de ştiri din întreaga ţară şi a ţinut capul de afiş al zilei de marţi la BRD Bucharest Open.
Să mai spunem că în 2009, musceleanca a fost pe locul 53 în clasamentul mondial, fiind o deschizătoare de drum pentru jucătoarele din România care sunt acum în Top 100!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *