FOTBAL (VIDEO) | „Meșterul” Manole, musceleanul din centrul defensivei liderului Ligii a II-a

Fost junior la Școala de Fotbal „Sporting” Câmpulung, la grupa antrenorilor Lucian Diaconescu și Florin Drăgușin, musceleanul Bogdan Manole (21 de ani) este titular incontestabil în centrul apărării liderului Ligii a II-a, Dunărea Călărași. După două sezoane petrecute în eșalonul 3, la Înainte Modelu, tânărul jucător născut în satul Nămăiești din comuna Valea Mare Pravăț, s-a transferat în luna septembrie a anului trecut la Dunărea Călărași, sub comanda antrenorului Dan Alexa. Deși joacă fundaș central, Manole a marcat în turul de campionat de trei ori: golul victoriei în deplasare la ASU Politehnica Timișoara (1-0), la Foresta Suceava (scor 2-0) și acasă cu Academia Clinceni (scor 4-0). A efectuat cantonamentul de iarnă în Antalya alături de colegi și este pregătit pentru retur și pentru o promovare istorică a clubului din Călărași în primul eșalon al fotbalului românesc. În primul meci oficial din 2018, programat pentru sâmbătă, 24 februarie, Dunărea Călărași va juca pe teren propriu cu ocupanta locului secund, AFC Hermannstsdt.

Alți trei fotbaliști musceleni evoluează în acest moment la nivelul ligii a II-a din România: Dorinel Oancea (FC Argeș Pitești), Ionuț Burnea și Ionuț Rădescu (Dacia Mioveni).
Un alt fotbalist muscelean care a evoluat cu succes la Dunărea Călărași a fost Mihai Popescu, ajuns între timp în Liga 1, la Dinamo. Mihai evoluează, ca și Bogdan Manole, pe postul de fundaș central.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *